Holstebro Flyveklubs Blog

Holstebro Flyveklubs Blog

Bloggen bruges til distribution af klubinformationer.

Bloggen er frit tilgængelig, men du skal være logget ind for at oprette og kommentere på indlæg. Login fås ved henvendelse til webmasteren. Besøg i øvrigt klubbens hjemmeside!

Godt gået.

S emnerPosted by Ove Sørensen Mon, September 29, 2014 15:32

Ja så kom der endelig lidt gang i svæveflyvningen her i søndags. Der blev fløjet 24 spilstarter og de 11 var skoleflyvning; 4 omskolings starter og resten var med nye elever og pårørende til disse. Desuden fik vi næsten færdiguddannet en ny spilfører, så vi også på den front er kommet et skridt videre. Det ser pt. ud til at der kom 3-4 nye elever ud af anstrengelserne, så der vil være mulighed for at samle et helt hold elever, hvilket jo bare er perfekt, med et par nye instruktører også. Dagen blev afviklet med stor hjælp fra flere gode folk i klubben, og et par dygtige elever fra Vestjylland. Rigtig stor tak til jer alle sammen (ingen nævnt, ingen glemt), det er altid en fornøjelse at være på et flyve feldt, hvor det hele bare fungerer.

Igen godt gået alle sammen, det giver trods alt lidt håb for fremtiden.

Mvh

Ove smiley
Posted by Torben Møller Wed, October 01, 2014 11:22

Alt i alt en god dag der mindede om gamle dage. Alle folk vidste hvad der skulle gøres så det blev en rigtig effektiv dag. Og så skal vi ikke glemme instruktøren der brugte hele dagen med stor energi, så alle fik en god oplevelse af svæveflyvning. Derfor er der stadig stort behov for at beholde Twin 3 eren hvis klubben ønsker at beholde en svæveflyveafdeling i fremtiden. Kunne vi fastholde de nye elever samt få et par instruktører mere, som Ove nævnte, så tror jeg der er en chance for at svæveflyveafdelingen kan overleve. Håber bestyrelsen også bakker op om denne linie.