Holstebro Flyveklubs Blog

Holstebro Flyveklubs Blog

Bloggen bruges til distribution af klubinformationer.

Bloggen er frit tilgængelig, men du skal være logget ind for at oprette og kommentere på indlæg. Login fås ved henvendelse til webmasteren. Besøg i øvrigt klubbens hjemmeside!

Ændret krav til UL passagerflyvning

UL emnerPosted by Lisette Bertelsen Fri, May 10, 2019 14:08

Nedenfor ses hvad DULFUs uddannelseschef har skrevet. Nederst er AIC B 05/19 vedhæftet.

AIC B 05/19 – Dispensation fra BL 9-06 vedr. flyvning med passagerer

En del af jer vil have hørt rygter om, at der vil ske en lempelse i forhold til bestemmelserne i BL 9-06 fsv. angår flyvning med passagerer.

Den er nu kommet i form af vedhæftede AIC B 05/19, og betyder at vi ikke længere skal have afviklet 5 flyvninger indenfor de seneste 30 dage, men kun 3 flyvninger indenfor de seneste 90 dage.

TBST har hermed opdateret bestemmelserne, så de er i overensstemmelse med dem der er gældende i ”EASA-land” – og her kan vi da drage nytte af det lobby arbejde der er udført af Europe Air Sports.

Men selv om vi nu har fået denne lempelse, betyder det jo ikke, at den enkelte pilot ikke må være lidt selvkritisk. Hvis ikke vi føler os ”ovenpå”, er det måske klogt lige at tage et par landinger mere.Midlertidigt restriktionsområde

Administrative meddelelserPosted by Lisette Bertelsen Sun, April 14, 2019 12:06

Der er et midlertidigt restriktionsområde der er gældende fra den 17. - 21. juni 2019

Åbent hus 28. april i NULF

UL emnerPosted by Lisette Bertelsen Thu, April 11, 2019 09:08
Jeg har modtaget nedenstående invitation. ———————————————————- Kære Alle Søndag den 28 april afholder vi åbent hus i NULF Brønderslev . I er meget velkommen til at kigge forbi. Vi har grillen tændt fra kl 1300, og der er fri "pølsebar" til alle piloter og passagerer I kan komme uanmeldt, men er også velkommen til at kontakte Mads Thomsen eller Ole Praestegaard 20466040 Mads 26570224 Ole De venligste hilsner NULF

Erik Leander - Årets medlem i DULFU 2019

UL emnerPosted by Lisette Bertelsen Tue, March 26, 2019 11:23
Ved repræsentantskabsmødet i DULFU i søndags, blev vandrepokalen for "Årets medlem i DULFU" overrakt til Erik Leander.
Tillykke til Erik med pokalen. Han var meget overrasket og mundlam, da hans navn blev nævnt, og han skulle op og modtage pokalen, som blev overrakt af DULFUs formand Per Horn.


Pokalen vil blive stillet ud i glasskabet i Klubhuset.
Det er ikke første gang, at pokalen får en plads i klubhuset. I 2014 gik pokalen nemlig til vores daværende medlem Jens Karlsmose.

PFT teoriaften

Administrative meddelelserPosted by Lisette Bertelsen Fri, March 22, 2019 19:05
PFT teoriaften for aktive UL- og svævepiloter, afholdes i klubhuset på fredag den 29. marts kl. 19:00. Medbring gerne jeres logbog og evt. ICAO kort. HUSK at udfylde jeres flyvestatus via de spørgeskemaet/links der blev lagt på bloggen den 17. marts. Håber at se mange af jer, til en hyggelig og informativ aften. Elever og andre interesserede er selvfølgelig også meget velkomne. Hilsen Lisette Bertelsen og Jan Marstrand.

Indberetning af flyvestatus

Administrative meddelelserPosted by Lisette Bertelsen Sun, March 17, 2019 19:46

Alle svæveflyver- og UL-piloter, samt UL fly ejer, bedes udfylde nedenstående spørgeskemaer senest lørdag den 23. marts. Vi forventer at indkalde til PFT-teoriaften i uge 13 for både svæve- og UL-piloter. Nærmere information herom oplyses senere her på bloggen.

Piloterne skal bruge følgende, for at kunne svare på spørgsmålene: Medical, logbog og for UL-piloter også typekortet.

UL fly ejerne skal benytte flyets logbog, forsikring samt flyvetilladelsen.

Spørgeskema til Svævepiloterne: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeG_EBaHjvcoQdmgwVwI9Uw1kgllmc3u1Eamt4iyHeRmZFBbw/viewform?vc=0&c=0&w=1

Spørgeskema til UL-piloterne: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeS38EjraN2TyHXPwixi8mujee0Eehyc2M0cXK9Bx1CjCi-zg/viewform?vc=0&c=0&w=1

Spørgeskema til UL fly ejere: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf--bvQ3tBgc7DCn3aDpea83OADwOF_ez4J6WNVbA9b8CZWwA/viewform?vc=0&c=0&w=1Invitation fra NULF.

UL emnerPosted by Lisette Bertelsen Fri, December 28, 2018 19:55
Vi har modtaget nedenstående invitation til søndag den 30. december, hvis nogle vil ud på en lille flyvetur til Brønderslev. ————————————————————————— Kære alle . Vi afholder sidste klubdag nu på søndag fra kl 10. Og vejret ser ud til at blive perfekt . Vi har gløgg og æbleskiver til dem der kommer forbi. Ingen landingsafgift . Har du/i planer om at komme forbi, så send venligst sms til Mads 20466040 eller Ole 26570224 Med flyvende hilsner NULF

Søger underviser til teori undervisning

Administrative meddelelserPosted by Lisette Bertelsen Wed, October 24, 2018 21:13

Til vinterens teoriundervisning for S- og UL-elever, mangler vi en underviser i faget Flyveprincipper (det fag der tidligere hed Aerodynamik).

Der stilles undervisningsmateriale og PowerPoint præsentationer til rådighed, fra den tidligere underviser.

Undervisningen forventes at være 4 gange á 2-2½ times varighed.

Hvis du ikke kender så meget til faget, så vil du automatisk komme godt ind i stoffet, når du begynder at undervise i det smiley

Jeg håber at der findes en blandt jer, som vil tage denne opgave på sig.

Giv gerne besked til mig, hvis I vil undervise, eller blot ønsker at høre nærmere herom.

Hilsen Lisette

Next »