Holstebro Flyveklubs Blog

Holstebro Flyveklubs Blog

Bloggen bruges til distribution af klubinformationer.

Bloggen er frit tilgængelig, men du skal være logget ind for at oprette og kommentere på indlæg. Login fås ved henvendelse til webmasteren. Besøg i øvrigt klubbens hjemmeside!

Invitation fra NULF.

UL emnerPosted by Lisette Bertelsen Fri, December 28, 2018 19:55
Vi har modtaget nedenstående invitation til søndag den 30. december, hvis nogle vil ud på en lille flyvetur til Brønderslev. ————————————————————————— Kære alle . Vi afholder sidste klubdag nu på søndag fra kl 10. Og vejret ser ud til at blive perfekt . Vi har gløgg og æbleskiver til dem der kommer forbi. Ingen landingsafgift . Har du/i planer om at komme forbi, så send venligst sms til Mads 20466040 eller Ole 26570224 Med flyvende hilsner NULF

Hjælp til Luftsportens dag i Struer

UL emnerPosted by Erik Leander Thu, July 05, 2018 22:14
Struer Action Sport Festival afvikles i Struer i uge 32 ved Holstebro-Struer Havn i Struer. Al luftaktivitet afvikles lørdag d. 11. august. Eventen er en test event, som skal være forløber for en større tilbagevendende begivenhed i de næste mange år, båret af Struer Kommune og det lokale luftsportsmiljø. I denne forbindelse vil de gerne have flyve opvisning af UL-fly samt evt. en stand på jorden. Jeg er blevet kontaktet af DULFU, som har forespurgt til, om Holstebro Flyveklub kunne stille med nogle piloter og fly til en lille opvisning, samt en stand på jorden. Selve flyvningen vil foregå om aftenen. Alle Piloterne vil blive indkaldt til en koordineringsmøde med Naviair i begyndelsen af august. Per Horn deltager med Sharken. Jeg er på ferie, på daværende tidspunkt, og kan derfor desværre ikke deltage. Hvis du kan deltage, enten som pilot eller på jorden, så hører jeg meget gerne og hurtigst muligt fra dig. Send gerne en mail til mig senest mandag på lisette_sb@hotmail.com Håber at høre fra nogle af jer :-) Hilsen Lisette

Invitation

UL emnerPosted by Lars-Arne Jensen Wed, October 04, 2017 21:22

Søndag d. 8 oktober kl 14.00 inviterer jeg alle der har lyst til at besøge mig. Flyvende eller i bil er underordnet.

I Flyveplads Guiden 2017, kan i se en beskrivelse af landingsbanens beliggenhed.

Jeg vil gerne vi kan sparke lidt dæk i hangaren, fortælle lidt om mit landbrug / svineproduktion og så byde på en kop kaffe.

De bedste flyverhilsener fra

Lars-Arne Jensen

Fårborgvej 5, Finderup

6900 Skjern

tlf 22229922Radio Eurofox

UL emnerPosted by Thomas Leander Sat, September 23, 2017 16:48
Min Icom radio står i klubhuset med adapter så der kan tilsluttes 1 headset som må lånes såfremt man sætter den tilbage og til opladning efter brug indtil vi ved radio i Eurofox igen virker.

Service til EuroFOX'en i morgen lørdag

UL emnerPosted by Kurt Villadsen Fri, September 22, 2017 09:42
EuroFOX'en skal have 50-timers service. Jeg har aftalt med Erik, at det kan blive i morgen lørdag kl 9:00.

Beklager den korte varsel. Men det kan gøres på 2 - 3 timer, så vi håber, at nogle medlemmer kan få fri fra rengøring, havearbejde og indkøb m.v. i den periode smiley.

Hilsen

KurtService på EuroFOX'en

UL emnerPosted by Kurt Villadsen Mon, May 15, 2017 21:00
Lisette, Erik, Benny og undertegnede lavede service, rengøring og polering på EuroFOX'en i dag. Desværre blev vi ikke helt færdige, så flyet er grounded igen i morgen. STOR tak til Lisette, Erik og Benny.

Hilsen
KurtService på EuroFOX'en

UL emnerPosted by Kurt Villadsen Sun, May 07, 2017 18:24
Kære UL-piloter.

Nu er det tid for serviceeftersyn på EuroFOX'en. Eftersynet foretages

mandag eftermiddag den 15. maj fra kl 14 - ca. kl. 18.

Det er naturligvis helt OK at komme senere end kl 14 for de piloter, som ikke kan holde fri fra kl 14.

Vi skulle gerne være 4 - 5 piloter. Vær så venlig snarest at tilmelde dig til undertegnede, enten på mail, SMS eller ved at skrive en kommentar til dette indlæg. Skriv venligst hvornår du forventer at kunne ankomme til klubben.

Hilsen

Kurt

E: kurtvilladsen@privat.dk
M: 2011 2616Repræsentantskabsmøde i DULFU

UL emnerPosted by Kurt Villadsen Thu, March 02, 2017 14:49
Hermed indkaldelse til repræsentantskabsmøde i DULFU.

Hilsen

Kurt
Next »