Holstebro Flyveklubs Blog

Holstebro Flyveklubs Blog

Bloggen bruges til distribution af klubinformationer.

Bloggen er frit tilgængelig, men du skal være logget ind for at oprette og kommentere på indlæg. Login fås ved henvendelse til webmasteren. Besøg i øvrigt klubbens hjemmeside!

Flyvning 20-21. Juli 2019

DiversePosted by Helge Hald Thu, July 18, 2019 21:53
Hej -

Jeg har vagt på Eurofoxen på NF i den kommende weekend.
Vejret ser ikke særligt indbydende ud, og Duo'en står på Arnborg. Jeg er ikke klar over, om der er nogen svæveflyveinstruktør på pladsen i weekenden.

Så melder der sig det spørgsmål:
Er der overhovedet nogen der overvejer at flyve - enten i ASK-13 eller som elev på Eurofoxen? HVIS der er brug for mig, vil jeg selvfølgelig opfylde mine forpligtelser og dukke op, men jeg vil jo nødig køre 280 km bare for et eller to slæb. Og skoling på Eurofoxen skal jo også have brugbart vejr.

Det sidste kan vi ikke helt spå om endnu, så foreløbig vil jeg bede jer hver især tage stilling til om I er interesseret i at flyve, enten svævefly eller UL, og så give mig en melding i så fald - gerne på SMS på 2973 9155 senest i morgen middag (fredag). Jeg vil så grave mig lidt ned i vejrudsigter og svare tilbage, om jeg anser vejret for brugbart og melde tilbage her på bloggen fredag aften.

Så please - lad mig høre.

mvh
HelgeDuo på Arnborg

S emnerPosted by Thomas Leander Mon, July 08, 2019 11:49
Jeg har i dag flyttet Duo til Arnborg frem til Lørdag hvor den kommer retur såfremt der er ønske om at flyve fra NF i weekenden. Derefter vil den igen være på Arnborg i uge 29 frem til weekenden. Den kan bookes via booking. God sommer Thomas 23472544

Ekstraordinær generalforsamling

Administrative meddelelserPosted by Andreas Kristensen Mon, July 01, 2019 16:39

Til alle medlemmer af Holstebro Flyveklub.

Der indkaldes hermed til ekstraordinær generalforsamling mandag den 5. August kl. 1900 i Holstebro flyveklub.

Erik Leander har grundet hans sygdom valgt at trække sig som formand, hvorfor vi nu skal have fundet en stedfortræder.

Nærmere information vedrørende dagsorden med videre tilgår senere.Oprydning af træer

Formandens hjørnePosted by Erik Leander Fri, June 14, 2019 16:33
Hej alle Næste søndag har vi Sct Hansbål, nu har vi mulighed for at få ryddet op i noget af vores vildtvoksende træer på p.plads m.v. Kun vi lige samle et lille hold på lørdag med sav og måske motorsav. Vi kunne starte ved 10 tiden også lige bruge et par timer. Håber der er nogle der vil hjælpe. Man kan evt. sende en SMS til mig på 30572501 Erik

Opdateret slæbeliste

S emnerPosted by Thomas Leander Fri, June 14, 2019 12:31Sct. Hans bål

Administrative meddelelserPosted by Erik Leander Sat, June 08, 2019 13:49
I samarbejde med Nr. Felding borgerforening m.v afholder vi også i år Sct. Hansbål sammen med dem. Vi håber på et godt fremmøde af klubbens medlemmer og familie/venner

Udstationering af XH

S emnerPosted by Thomas Leander Mon, May 13, 2019 08:39

Udstationering af XH på Arnborg.Ændret krav til UL passagerflyvning

UL emnerPosted by Lisette Bertelsen Fri, May 10, 2019 14:08

Nedenfor ses hvad DULFUs uddannelseschef har skrevet. Nederst er AIC B 05/19 vedhæftet.

AIC B 05/19 – Dispensation fra BL 9-06 vedr. flyvning med passagerer

En del af jer vil have hørt rygter om, at der vil ske en lempelse i forhold til bestemmelserne i BL 9-06 fsv. angår flyvning med passagerer.

Den er nu kommet i form af vedhæftede AIC B 05/19, og betyder at vi ikke længere skal have afviklet 5 flyvninger indenfor de seneste 30 dage, men kun 3 flyvninger indenfor de seneste 90 dage.

TBST har hermed opdateret bestemmelserne, så de er i overensstemmelse med dem der er gældende i ”EASA-land” – og her kan vi da drage nytte af det lobby arbejde der er udført af Europe Air Sports.

Men selv om vi nu har fået denne lempelse, betyder det jo ikke, at den enkelte pilot ikke må være lidt selvkritisk. Hvis ikke vi føler os ”ovenpå”, er det måske klogt lige at tage et par landinger mere.Next »